Chocoladepoeder is een heerlijke smaakmaker en een product wat de verteerbaarheid van een boilie sterk beinvloed doordat het meer dan 30% vezels bezit (!) Het poeder wordt gemaakt van de cacaoboon en is natuurlijk bekend als grondstof voor de chocolade. Een te hoge dosering zorgt voor verstoring van het spijsverteringssystheem van de karper en dus kunnen we met dit poeder beter niet overdoseren.
Ideale dosering tot 15%
Eiwitgehalte: 17 %
Koolhydraatgehalte: 16%
Vetgehalte: 20%
Uitharding: redelijk
Verwerkbaarheid: goed
Instant-Response: goed
Invulling aanvang 2021
Productomschrijving / Produktbescheibung
Productspecificatie / Analytische Bestandsdelen / Produktspezifikation / Analytischen Bestandteile
CAT 3 Dierlijke Bijproducten / CAT 3 Tierische Nebenprodukte
Dosering / Dosierung
Decimalen / Dezimalstellen
Producttip / Bereiding / Produkttip / Vorbereitung
Veel gestelde vragen over dit product / Haufig gestellte Fragen zu diesem Produkt
Grotere Volume / GroBeres Volume
Tous les montants s'entendent TVA comprise -