(NL-BE) Dit product is vanwege beperkte verkrijgbaarheid of extreme prijsverhoging voorlopig niet bestelbaar, wij hebben de voorraden nodig voor gebruik in af te draaien recepten van BasBoilies en boilies van BasBekenden. Wanneer de verkrijgbaarheid terug als gebruikelijk is of prijsstelling acceptabel is komt dit product terug beschikbaar voor verkoop. (DE-AT) Dieses Produkt kann aufgrund begrenzter Verfügbarkeit oder extremer Preiserhöhungen vorerst nicht bestellt werden, wir benötigen die Vorräte zur Verwendung in Rezepten von BasBoilies und Boilies von BasBekenden. Wenn die Verfügbarkeit wieder normal ist oder die Preise akzeptabel sind, wird dieses Produkt wieder zum Verkauf angeboten. (FR) Ce produit ne peut pas être commandé pour le moment en raison d'une disponibilité limitée ou d'augmentations de prix extrêmes, nous avons besoin des stocks pour les utiliser dans les recettes de BasBoilies et les bouillettes de BasBekenden. Lorsque la disponibilité reviendra à la normale ou que les prix seront acceptables, ce produit sera de nouveau disponible à la vente. (EN) This product cannot be ordered for the time being due to limited availability or extreme price increases, we need the stocks for use in recipes from BasBoilies and boilies from BasBekenden. When availability is back to normal or pricing is acceptable, this product will be available for sale again.
Caseine wordt gebruikt om een boilie keihard te maken. Caseine heeft een hoog eiwit percentage, is neutraal van smaak en wit van kleur.
Er zijn verschillende korrelgroottes verkrijgbaar welke uitgedrukt worden in meshes. 90 mesh is zeer fijn en de grootste korrel (vergelijkbaar met een griesmeelkorrel) is 30 mesh. De algemene regel is dat hoe groter de korrels hoe harder de boilie. Wanneer je de caseïneboilies ook lang laat uitdrogen, dan worden ze letterlijk steenhard. Caseine zorgt er ook voor dat de boilie aanmerkelijk zwaarder wordt. Dosering tot 40% / 250 gram per kilo