Chocoladepoeder is een heerlijke smaakmaker en een product wat de verteerbaarheid van een boilie sterk beinvloed doordat het meer dan 30% vezels bezit (!) Het poeder wordt gemaakt van de cacaoboon en is natuurlijk bekend als grondstof voor de chocolade. Een te hoge dosering zorgt voor verstoring van het spijsverteringssystheem van de karper en dus kunnen we met dit poeder beter niet overdoseren.
Ideale dosering tot 15%
Eiwitgehalte: 17 %
Koolhydraatgehalte: 16%
Vetgehalte: 20%
Uitharding: redelijk
Verwerkbaarheid: goed
Instant-Response: goed
Invulling aanvang 2021
Productomschrijving / Produktbescheibung
Productspecificatie / Analytische Bestandsdelen / Produktspezifikation / Analytischen Bestandteile
CAT 3 Dierlijke Bijproducten / CAT 3 Tierische Nebenprodukte
Dosering / Dosierung
Decimalen / Dezimalstellen
Producttip / Bereiding / Produkttip / Vorbereitung
Veel gestelde vragen over dit product / Haufig gestellte Fragen zu diesem Produkt
Grotere Volume / GroBeres Volume
zie bovenaan de balk
Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.
BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN
Alle bedragen zijn inclusief btw -