€ 18,85
Prijs per 20 kilo

Maïsgluten zijn de eiwitten van de maïskorrel. In tegenstelling tot tarwegluten is de bindkracht van maïsgluten te verwaarlozen. Bij het uitharden is het juist net andersom, maïsgluten maken een boilie keihard. Maïsgluten bevatten verder een vrij hoog eiwitgehalte. Prima ingrediënt om een boilie te maken welke onder water langdurig hard dient te blijven.

Dossering tot 15% (max. 150 gram per kilo)

Invulling aanvang 2021

Productomschrijving / Produktbescheibung
Productspecificatie / Analytische Bestandsdelen / Produktspezifikation / Analytischen Bestandteile
CAT 3 Dierlijke Bijproducten / CAT 3 Tierische Nebenprodukte
Dosering / Dosierung
Decimalen / Dezimalstellen
Producttip / Bereiding / Produkttip  / Vorbereitung
Veel gestelde vragen over dit product / Haufig gestellte Fragen zu diesem Produkt
Grotere Volume / GroBeres Volume

 

Foto('s):

Packgewicht   

21,000 KG

Voorraad

€ 18,85
Prijs per 20 kilo

Planningskalender

zie bovenaan de balk

Over ons

Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.

Contact

BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN

Alle bedragen zijn inclusief btw -

Webshop is open voor aanmelden BasBekenden 2025