Maïsgluten zijn de eiwitten van de maïskorrel. In tegenstelling tot tarwegluten is de bindkracht van maïsgluten te verwaarlozen. Bij het uitharden is het juist net andersom, maïsgluten maken een boilie keihard. Maïsgluten bevatten verder een vrij hoog eiwitgehalte. Prima ingrediënt om een boilie te maken welke onder water langdurig hard dient te blijven.
Dossering tot 15% (max. 150 gram per kilo)zie bovenaan de balk
Het vanuit onze Passie, hobbymatig verhandelen van ingredienten, boilies en aanverwante producten voor de hobbyvisserij. Wij leveren graag de jeugd en de klant die aan eigen voorbereiding doet en tijdig plant. Iedereen beleveren streven wij niet na. Vanuit Bas zijn wij niet omzetgericht, een hogere omzet levert ons niet meer of betere vissen op.
BasBoilieShop
Smirnoffstraat 1
7903 AZ HOOGEVEEN
Alle bedragen zijn inclusief btw -